Iedereen die zo af en toe deze verhaaltjes leest, mij kent, of volgt, of watdanook, heb ik  tot in den treure lastiggevallen over “Mijn Boek.”  Ook wel bekend als #Boek01, #manuscript, #deel01, etc. #spannend!

In drie maanden was het geschreven, het had nog twee jaar nodig om een heel klein beetje klaar te zijn. Voor publicatie? Nee, maar wel voor een soort ’test’, of drukproef. Het #boek balanceert tussen nullen-en-enen opgeslagen op mijn computer, en wordt, alsof het niks is, vandaag of morgen gedrukt op één van de vele drukpersen die in de late avond nog bezig zijn, rollen de pagina’s in snijdbare eenheden van de pers, kaftje erom en klaar.

Wordt het nu geprint? Misschien wel. Nu, of, een paar uur geleden, of morgen. Gisteren heb ik mijn boek besteld,. Binnen drie dagen zou ik het in huis moeten hebben. Wat ik zei #Boek01 #Spannend!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *